Docentendag 2024 op 28 november bij BUAS in Breda

Docentendag 2024 op 28 november bij BUAS in Breda

Publicaties

Hoe ziet de toekomst van de gebouwde omgeving eruit en wat betekent dat voor het DBE-onderwijs? Niemand kan het precies voorspellen. Erover nadenken kan wel. Moet wel. De DBE-docentendag 2024 staat daarom in het teken van de toekomst. Met in de ochtend inspirerende visies op de verre toekomst en in de middag werksessies met focus op de nabije toekomst.

Programma in ontwikkeling

Het programma is nog volop in ontwikkeling, maar de hoofdlijnen zijn al wel duidelijk: 

In de ochtend is er een gezamenlijke sessie in de kapel. Daarin staan visies op de (verre) toekomst centraal, met onder meer inspirerende (jonge) sprekers en ideeën van studenten en ruimte om met elkaar in gesprek te gaan over de toekomst.

Tijdens de lunch kun je met studenten meelopen voor een rondleidingover de campus, inclusief bezoek aan het XR-lab.

In de middag zijn er twee rondes parallelle werksessies. Met onder andere de mogelijkheid om je verder te verdiepen in sociale en maatschappelijke uitdagingen, parametrisch ontwerpen, verbinding onderwijs-onderzoek, interactieve werkvormen in de klas en meer.

En natuurlijk is er een afsluitende borrel, met een challenge die je niet wilt missen!

Aanmelden

Aanmelden kan nog niet, maar reserveer 28 november vast in je agenda!

Nog voor de zomervakantie wordt het complete programma gepubliceerd. Vanaf dan kun je je ook aanmelden. Dit wordt aangekondigd in de DBE-nieuws-mail.

Mocht je ideeën hebben voor het programma, dan kun je contact opnemen met ellenwillemse@builtenvironment.nl.

Tot ziens bij BUAS in Breda!